Shari Tottenham Hotspurs Tröja Barn DonteBra

Medan Pep Guardiolas ankomst till Manchester City och Jose Mourinhos nya utmaning på Manchester United har varit heta ämnen, kommer Sportsmail att fortsätta hålla dig uppdaterad med alla de senaste transfernyheterna. United är redo att krossa världsrekordöverföringsavgiften genom att spendera 100 miljoner pund på Juventus superstjärna Paul Pogba. West Ham erbjöd sig att göra Carlos Tevez till den bäst betalda spelaren i sin historia men hävdar att den 32-åriga anfallaren avvisade dem Sverige Tröja och krävde £ 250 000 per vecka.

 Wenger avslöjade tidigare denna månad att han och försvararen, som tillbringade förra säsongen på lån hos West Ham, skulle hålla diskussioner om högerbackens framtid. Arsenaldirektören var trasig mellan att inkludera Jenkinson i sina planer för nästa säsong eller befria honom för ytterligare en säsongslång lånestavning. Wolfsburg-stjärnan Kevin de Bruyne har avslöjat att han inte skulle överväga att återvända till Chelsea medan Jose Mourinho fortfarande är ansvarig. Den belgiska internationella har haft imponerande 18 månader i Bundesliga sedan han anlände från Stamford Bridge för 18 miljoner pund i januari 2014, men kämpade för att påverka under sin tid i England.

 Premier League-klubbarna fortsätter att arbeta med erbjudanden i Portugal Tröja Barn januari med överföringsfönstret öppet för företag ännu en gång. Det ledande paketet kommer att se till att öka sina titelhopp medan de som ligger längst ner i tabellen hoppas göra en viktig signering som kommer att hålla dem i divisionen. Arsenal är redo att vända sig till Watford ‘s Odion Ighalo i sin sökning efter en anfallare, medan Bournemouth ställer upp ett klubbrekord på 12 miljoner pund för Wolves’ Benik Afobe.DorrisZnu Maglie Napoli JordanFaw

PasqualeV Tottenham Hotspur Eriksen Trøje Børn WinfredMa

LeilaniIb fodboldtrøjer ClintFarl